For oss kvalitet og trygghet, er prioritet!

Alt fra nøye utvalgte produkter, markedsmateriell av høy kvalitet, løsningsorientert kundeservice, samt smart pakkesystem, beviser at for oss er både kunder og varer verdifulle! 

Next Level Beauty er en totalleverandør/ importør av kosmetiske produkter og utstyr fra DERMEDICS®, EU og THESERA, Sør- Korea.

Vår visjon er å holde hudpleiebransjen i Norge på et høy nivå, ved å tilby produkter, utstyr og behandlingsapparater til kvalitet, som tilfredsstiller alle krav, samt innovasjoner som utvikler bransjen. 

Vårt mål er å være et løft for hudpleiebransjen! Vårt forhandlerløsning vil hjelpe klinikkeiere til å øke omsetningen og samtidig fortjenesten  ved å øke kundemassen, mersalget og kundetilfredsheten. Faglig utvikling og fullstendig informasjon om produkter og behandlinger er et «must» for å lykkes. 

Våre produkter skaper fornøyde kunder og kunderelasjoner!

Next Level Beauty importerer og leverer ren kvalitet som taler for seg selv!

I samarbeid med DERMEDICS®, kan vi nå tilby eksklusive hudpleieprodukter til forhandlerpriser og meget gode betingelser. Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss! Ønsker du å teste produktene selv (anbefales), spør oss om gratis testere!

Våre tjenester, service og arbeidsmoral er basert på noen grunnleggende verdier som ydmykhet, respekt, pålitelighet, ansvar, målrettethet og dedikasjon.

Velkommen til et hyggelig, lønnsomt og lærerikt samarbeid!