DERMEDICS® | Kvalitetspolitikk

    Kvalitetspolitikken til DERMEDICS® er i samsvar med EUs standarder for sikkerhet og funksjonalitet for alle produkter.

 DERMEDICS® | Forskning og utvikling (FoU)

   DERMEDICS® baserer sin utviklingen på to FoU-avdelinger i følgende sektorer:

 • Sektor nr. 1 er fokusert på utvikling av tilbudet om kosmetikk (cosmeceuticals) og medisinske varer i forskjellige medisinske klasser.
 • Sektor nr. 2 er konsentrert på teknisk utvikling av elektronikk og software.

DERMEDICS® | Forskning og utvikling (FoU)

Forsknings- og utviklingsavdelingen for kosmetisk og medisinsk sektor til DERMEDICS® består og er opprettet av leger, farmasøyter og bioteknologer og støttes av kosmetologer fra hele verden for å kunne gi den beste tilpasningen av det globale produktet til de lokale krav i ethvert marked.
All kosmetikk er laget ved å bruke de mest avanserte teknologiene, og de inneholder de mest innovative aktive ingrediensene for å gi den beste effekten i hudpleieterapier for ansikt og kropp som er rettet mot virkelige resultater, noe som merket på etikettene til produktene.

teknisk utvikling av elektronikk og software

Forsknings- og utviklingsavdelingen for elektroniske behandlingsapparater til DERMEDICS® ledes av team som består av kreative ingeniører med  lang erfaring i teknisk design, samt innen elektronikk- og programvarefelt.
Teknologiene til de elektroniske behandlingsapparatene er fokusert på forbedring av hudtilstanden, noe som kan merkes etter kun en behandling. Alle parametrene for behandlinger er fullstendig kontrollert av intelligent mikroprosessor for å gi den høyeste sikkerhet for både pasienten og operatøren.

DuPont™

CORIAN®

De enestående egenskapene til de digitale  behandlingsapparatene fra DERMEDICS® 

De digitale profesjonelle behandlingsapparater som tilbys av DERMEDICS® er sannsynligvis de eneste over hele verden som er laget med CORIAN®, en avansert kompositt av aluminium-trihydrat og akryl (PMMA), det originale faste overflatematerialet produsert av DuPont™. Den høye termiske og kjemiske resistens, samt den lange holdbarheten og slitasjestyrken til CORIAN®,  samt den myke berøringseffekten, sikrer uovertruffen renslighet  og garanterer perfekt lansiktig investering selv ved intensiv bruk av apparaten.

CORIAN® er et utmerket valg for bransjer som må oppfylle de strengeste reguleringsstandardene:

 • CORIAN® er sertifisert av et uavhengig laboratorium som et hygienisk materiale i henhold til den internasjonale normen DIN EN ISO 846.
 • Den hygieniske ytelsen til CORIAN® er også sertifisert av den uavhengige tyske organisasjonen LGA QualiTest GmbH. Et strengt utvalg av tester som vurderte stabilitet mot bakterier og sopp , rengjørings vanskelighetsgras  og designvurdering fra hygienisk synspunkt, viste at CORIAN® var bedre en flere konvensjonelle materialer brukt i helsevesenet.

Unike egenskaper takket være CORIAN®

 • Enestående estetisk kvalitet
 • Aseptiske og hygieniske egenskaper
 • Allergivennlig, Ikke giftig
 • Hindrer dannelse av bakterier og sopp
 • Lett å desinfisere og ikke-porøs materiale
 • Ekstremt lett å rengjøre og vedlikeholde
 • Myk og varm å ta på (effekt «myk berøring»)
 • Holdbar og motstandsdyktig mot intensiv bruk
 • God termisk og kjemisk resistens
 • Smart langsiktig investering
 • Skaper mer behagelig, praktisk og effektivt arbeidsmiljø
 • Attraktivt og elegant utseende som forbedrer omdømmet til din hudpleiesalong/klinikk

De elagante og praktfulle behandlingsapparatene fra DERMEDICS® vil forbedre omdømmet til hudpleiesalongen/klinikken ved å skape et trygt, profesjonelt og effektivt  behandlingsrom.

 DERMEDICS® | Styrker

  Takket være langsiktig partnerskap med forretningspartnere over hele verden       kan DERMEDICS® være stolt av styrkene sine som presentert nedenfor:

 

Styrker

Hudpleieprodukter

Elektronikk

Unikhet

DERMEDICS® tilbyr cosmeceuticals med unik førsteklasses effekt som er godkjent av leger, hudleger og kosmetologer over hele verden. DERMEDICS® tilbyr unik blanding av luksuriøs effekt og evnen til å behandle huden på dermatologis og estesk-medisinsk nivå.

Behandlingsapparater med polsk preferanseopprinnelse skaper en unik mulighet til å tilby europeisk produsert elektronikk med høyeste sikkerhet til gode priser.
Dette er en enorm fordel, spesielt på lokale markeder som er dominert av asiatisk behandlingsutstyr.

Høyeste sikkerhet

Samsvar med EU-standarder (GMP).

Intelligent mikroprosessorstyring gir sikkerhet for behandlinger.
Samsvar med EUs sikkerhetsstandarder (LVD & EMC-direktiver).

Global tilpasning

Et bredt utvalg av hudpleieprodukter og behandlingsapparater (tilpassningsmuligheter -over 100 modeller) gjør det mulig å tilby et ubegrenset antall behandlinger for både ansikt og kropp, for alle hudtilstander i alle aldersgrupper.

Raske resultater

Forbedring av hudens tilstand er synlig etter bare en behandling.
Effektiv på kort tid: ingen nedetid  etter behandling.

Brukskomfort

Pakkesystem (engangsglassampuller og luftløse flasker til kremer) gir full trygghet mot urenheter og beholder friskheten til produktene.

Forhåndsinnstilte programmer gir et mer effektivtet under behandling, mens et Individuelt tilpasset Combined Beauty System (CBS)/kombinert behandlingsapparat skaper mer behagelig og prakstisk arbeidsmiljø.

God investering

Langsiktig forretningspartnerskap sikrer stabilitet på alle nivåer i virksomheten. Flere fornøyde kunder gir flere fordeler  og rask gevinskt av investeringen. Det gode omdømmet til DERMEDICS®-merkevare forbedrer  ryktet til din hudpleiesalong/klinikk.

WOW-effekt

DERMEDICS® er mer enn standard hudpleie.
DE VIRKELIGE RESULTATene etter hver behandling med DERMEDICS® taler for seg selv – førsteklasses hudpleie.

Globalt nettverk

DERMEDICS® har globalt distribusjonsnettverk i over 60 land i verden. Bli med å dele vår visjon!

 

 

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.