BB GLOW~GLASS SKIN

med DERMEDICS®

BB GLOW~GLASS SKIN ansiktsbehandlingen er en av de nyeste trend i hudpleiebransjen.

Meso serumet MESOWHITE (DERMEDICS®) brukt med nanoneedling jobber direkte for å redusere og balnasere melaninproduksjonen og dermed virker det utmerket ved pigmenteringer, føflekker, solskadet hud, aldersflekkker.

Resultatet er glattere hud og jevnere hudtone.

MESOWHITE fra DERMEDICS® er bekreftet det eneste meso serum til BB GLOW som er 100% fri for allergener, fargestoffer, alkohol, parfyme og formaldehyd.

Dette er en trygg , ikke-invasiv, smertefri og allergivennlig behandling som jobber målrettet i huden uten å skade hudcellene.

Effekten kan ofte sammenlignes med ”bb krem” som ikke tetter porene, men kommer kun med fordeler for huden. For å forbedre forskjellige hudproblemer som f.eks. akne, rynker, slapp og dehydrert hud, solskadet hud, anbefaler vi resten av meso serien fra DERMEDICS®.

BB GLOW~GLASS SKIN behandlingen gir glød fra innsiden og jevner ut hudtonen. Smertefri og uten nedetid!

DERMEDICS® produktene er under kategorien cosmeceuticals.

Ved å velge MESOWHITE, velger du både trygghet og kvalitet som gir resultater!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM BB GLOW~GLASS SKIN (MESOWHITE)

1) Er BB GLOW ~ GLASS SKIN en slags semi-permanent makeup eller makeup foundation?

NEI. Original MESO WHITE fra DERMEDICS® utviklet for BB GLOW ~ GLASS SKIN behandlingen inneholder ingen makeup komponenter og derfor bør ikke bli sett på som et «sminke produkt».

Dette produktet er utviklet for mesoterapi. Det er registrert i EU i kategorien “hudlysningsprodukter” på CPNP i henhold til regelverket (EF) nr 1223/2009 fra Europaparlamentet og Europarådet om kosmetiske produkter – CPNP Reference 1.814.178.

2) Kan jeg bruke lengre nåler enn 0.25mm for BB GLOW ~ GLASS SKIN behandling?

NEI. Original MESO WHITE fra DERMEDICS® utviklet for BB GLOW ~ GLASS SKIN behandlingen må bare brukes med NANO 2 moduler fra DERMEDICS® på 0.15 mm.

Hovedformålet med BB GLOW ~ GLASS SKIN behandlingen er å redusere melanininnholdet i huden og gi umiddelbar forbedring av hudens tekstur, og dermed gjenopprette jevnere hudtone.

For en intensiv reduksjon av gamle misfarginger, må framgangsmåten for hudlysning gjelde reparasjon av ødelagte celler.

Gamle brune pigmenter på huden betyr at hudcellene er allerede skadet og har ingen mulighet til å dele seg på en sunn måte = deres telomerer er litt for korte.

Stimulering av celler i den foreliggende tilstand med lange nåler for hudlysning vil muligens akselerere en overproduksjon av lipofuscin (brun toksin) og vil skape intensiv oksidativt stress, og dermed  kan pigmentene bli enda mørkere.

Derfor ved gamle misfarginger, må behandler først helbrede skadede celler ved hjelp av andre teknikker med andre meso serumer: MESO GEN’X, MESO HA + C, MESO HYDRA +, MESO ECM, MESO VITAL, MESO MENO, MESO WHITE BOOSTER – de har stimulerende aktivitet for å reparere, remineralisere og tilføre næring. I denne helbredende prosessen, jo mindre aggresjoner du gir, jo raskere vil cellene bli gjenopprettet.

MESO WHITE gir ingen overstimulerende aktivitet for cellene – det inneholder hovedsakelig inhibitorer for melaninproduksjon.

3) Kan jeg utføre BB GLOW ~ GLASS for å fjerne mørke skygger rundt øynene og øye-poser?

NEI. Den hoved grunnen for at mørke skygger rundt øynene og poser under øynene oppstår, er helt forskjellig. Mørk hud rundt øynene har ingenting å gjøre med melanin. Problemet er forårsaket av feil blodsirkulasjon, og dermed lagring av lymfe på disse stedene. Lagring av lymfe, samt mangel på oksygen i disse områdene forårsaker skygger og poser under øynene. For å redusere disse syndromene trenger du å simulere lymfedrenasje og oksygen –( se protokoll for fjerning av mørke skygger rundt øynene og poser under øynene).

Å promotere BB GLOW behandlingen på Internett som terapi mot mørke skygger rundt øynene og poser under øynene viser manglende kunnskap om den biologiske funksjoner av huden.

4) Bør jeg dekke huden med folie etter BB GLOW ~ GLASS SKIN behanlding som noen gjør på Internett?

NEI. Dekking huden med folie danner faktisk et inntrykk av hudlysning, men bare på grunn av stoppet inngang til oksygen inn i huden.Ytterligere negativ reaksjon kan oppstå pga de uvelkomne stoffene i de andre konkurrende produkter på markedet , som for eksempel:

– mineraloljer, magnesium-aluminium-silikat, aluminiumhydroksyd, talkum, jernoksyd (som er tilstede i jernoksidene for eksempel gul, rød, sort)

– komedogeniske kjemiske stoffer som kan forårsake akne og ujevnheter etter-behandling, så som silikoner (f.eks cyclohexasiloxan, cyklometikon), xtantan gummi, mikrokrystallinske vokser, beewax

– oljelignende væsker / bløtgjøringsmidler / lipider, så som Cetearyl etylheksanoat, glycerylstearat, Triethoxycaprylylsilane

Det er derfor huden blir unaturlig midlertidig «farget» – men dette har ingenting å gjøre med reduksjon av melanininnhold som er hovedsakelig ansvarlig for hudlysningen.

5) Er det sant at BB GLOW ~ GLASS SKIN behandlingen kan føre til endringer i hudtonen til gullaktig farge?

NEI – Hvis man bruker den ekte MESO WHITE fra DERMEDICS® som er uten jernoksider (iron oxides) som ellers er tilstede i de andre produkter på markedet som promoteres som «bb glow». Andre produkter med disse stoffene kan generere fargeendringer i huden på grunn av oksidering, noe som betyr at fargen kan endre sin nyanse med tiden, noe som er da typisk for vanlige makeup produkter.

6) Er det sant at BB GLOW ~ GLASS SKIN behandlingen er skadelig på grunn av Titanium Dioxide og kan forårsake grå hudfarge?

NEI – Hvis man bruker den ekte MESO WHITE fra DERMEDICS® som inneholder en unik kombinasjon av modifisert titandioksyd og diacetylboldine innkapslet i en vannoppløselig eksipient som er delvis ansvarlig for den såkalte “BB Glow”-effekten. Effekten av “GLASS hud” blir oppnådd ved den spesielle teknologi for produksjon som består av innovative ingredienser som er naturligvis kompatible med menneskets vev, noe som gjør teksturen til MESO WHITE så spesiell – godt fuktende og uten at ingrediensene skiller seg, uten bruk av silikoner, vokser , xantan-gummi og andre komedogeniske ingredienser.

Dette er den vanskeligste elementet å kopieres av andre produsenter til MESO WHITE forfalskninger.

 

Vår spesiell form for Titandioksid er modifisert med manganioner, har egenskaper som er forskjellige fra vanlig titandioksyd. Vanlig titandioksyd er et ugjennomsiktig, hvitt pulver med en meget høy brytningsindeks (2,7 ved 590 nm) som fremkaller sterk spredning av lys og dermed hvitheten av huden (sinkoksyd har lignende egenskaper).

Når partikkelstørrelsen er redusert, for å lage nanopartikler, for eksempel, med en diameter mindre enn eller lik 100 nm, blir den hvite effekten redusert på grunn av dempning av partikkel lysdiffusjon, men hudpenetrasjon er forbedret.

En alternativ løsning består i å modifisere titandioksid ved, for eksempel, doping krystallgitteret med manganioner. Dermed modifiseres brytningsindeks og fremmes bedre gjennomsiktighet.

I dette tilfelle er titandioksyd ikke lenger hvit, men rosa beige, som fargen til huden– dette kan bli sett på bildet nedenfor:

 

Den endelige modifiserte titandioksyd er utmerket godt tolerert og vil ikke trenge inn i huden, og kan fjernes fra hudoverflaten ved første hudrens.

Den er fri for den optiske virkningen av det hvite pigmentet, men har likevel høyt opptak av både synlige (500nm) og ultrafiolett lys (UVA-UVB; 290-400nm) lys. Ved overføring av stråling til manganionene, som fungerer som en “scavenger”-fjerner det som er uønsket, ikke-oksiderende fotonutslipp starter.

Dermed, med modifisert titandioksyd, uten hvitt pigment effekt, men med delvis spredning av synlig lys, blir den øyeblikkelige lysere hudfargen oppnådd. Ytterligere porsjon av lav molekylvekt hyaluronsyre (molekylstørrelse 50 kDa) øker hudens fuktighet og øker penetreringen av ekstraktene gjennom det fuktede vev.

 

Vår modifisert versjon av titandioksyd er uten nano-partikler og inneholder ikke noen av de 26 allergifremkallende stoffer som er oppført i vedlegg III (del I) i 7. Endring av EU-direktiv 76/768 / EEC.

7) Hva er grunnen til at MESO WHITE fra DERMEDICS® har så mange forfalskninger i verden, og at selv konkurrenter med sine egne merker posisjonerte sine produkter på Internett med MESOWHITE sitt navn?

Fordi DERMEDICS® har vært den første i verden å tilby det  utypiske serumet for mesoterapi.

Og … .Fordi alle vet at MESO WHITE fra DERMEDICS® virker best.

NETTBUTIKK

ANDRE POPULÆRE BEHANDLINGER

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.