CROMLITE™

BIO-LED LYSBEHANDLING

DEN NYESTE INNOVASJONEN I HUDFORYNGELSE og REGENERERING

BEHANDLINGSFORDELER

FOTODYNAMISK TERAPI

den nyeste innovasjonen i hudforyngelse og regenerering

CROMLITE™

er en patentert profesjonell LED lampe med lysdioder som er utviklet for den såkalte fotodynamisk LED-lysterapi.

 

CROMLITE™ Chromology® 10 color Photodynamic Therapy by DERMEDICS®

bestill din cromlite bio-led lysterapi maskin leie cromlite bio-led lysterapi maskin

Hvordan fungerer LED?

LED-fototeknologi aktiverer cellulær metabolisme og energi. Hjelper produksjonen av kollagen og elastin ved å øke ATP-syntesen.

Fotomodulering emulerer fotosyntese i menneskelige hudceller ved hjelp av cellens cytokromer for å bygge nye proteiner, akkurat som planter bruker klorofyll for å konvertere sollys til strukturelle byggesteiner.

Lav wattstyrkelys penetrerer gjennom hudens epidermis og rettes mot fibroblastercellene, som produserer kollagen og elastin. Lyset stimulerer cellens eget energitransportsystem, og bidrar derfor til å stimulere og fornye huden.

Fotomodulering er en prosess som regulerer celleaktiviteten ved hjelp av lyskilder uten termisk effekt. Dette oppnås ved hjelp av deler av det synlige lysspekteret som ikke inneholder noen UV stråler eller infra-rød, og dermed er dette en ikke-termisk, ikke-invasiv og ikke-ablativ metode for hudforyngelse.

vi bruker led for å støtte tre primære hudproblemer

Hudhelse

Når den brukes som en del av en tilpasset hudpleieregime, gir LED-terapi det perfekte grunnlaget for en sunnere hud. Det er en grunnleggende skjønnhetsbehandling som kan friske opp hudtonen og forbedre humøret på bare 15-20 minutter. En nydelig glød vil være synlig i rundt 3-4 dager etter bare en økt, men det anbefales å ha ukentlige eller fjorten dagers behandlinger for hudhelse og vedlikehold.

Studier viser at når man bruker LED-lysterapi, vokser hudceller 150% -200% raskere når de utsettes for forskjellige bølgelengder av lys. Når lyset trenger ned til målcellene, skjer det en endring i cellen. Dette styrker hudens blodkapillærer, noe som fører til forbedret oksygenering og avgiftning av huden.

LED kan brukes ukentlig for å beskytte, nære, behandle, korrigere og gjenopprette hudens helse. Det finnes ingen andre estetiske behandlinger tilgjengelig på markedet nå som kan brukes så ofte og som oppnå så omfattende resultater. Denne holistiske tilnærmingen er unik og kan adressere både sunn og kompromittert hud.

Behandlingen er svært effektiv i forbedring av blodsirkulasjonen, øker hudens beskyttende celler, og gjør det mulig for cellene å akseptere og ta opp hudpleieprodukter mer effektivt, noe som betyr at produktene varer lengere i huden .

 

Korrigerende

LED-lysterapi er et effektivt «førstehjelpsutstyr» –  bidrar til å helbrede sår, reduksjon av blåmerker og hevelser, og beroliger hudsykdommer (inkludert akne, rosacea, psoriasis, eksem). Den kan brukes til å behandle de mest sårbare og følsomme hudtyper og fungerer som en antiinflammatorisk terapi, samtidig som den styrker huden for å lindre ytterligere symptomer. 

Blå LED lysterapi (415nm) er fantastisk for behandling av mild til alvorlig akne hos ungdom og voksne, akne arrdannelse, og hudvedlikehold for å forhindre ytterligere akne utbrudd.

Blålysbehandling er en naturlig og kraftig teknikk, rettet mot follikkelen for å drepe p.acnes, bakteriene som vokser dypt inne i porene, hvor de spiser av talg og kan forårsake betente kviser. Den foryngende ansiktsbehandlingen reduserer deretter betennelse i ufullkommenheter, øker helbredelsesprosessen og forbedrer den generelle tilstanden til huden. Hudtonen blir friskere og lysere, og hudens tekstur forbedret. 

Rødlysbehandling er fantastisk å bruke etterbehandling der syremantelen eller epidermis har blitt kompromittert, det vil si f. eks etter microneedling, diamantslip eller mikrodermabrasjon. Lyset bidrar til å fremskynde helbredelsesprosessen i de dermale og epidermale hudlagene. Rødhet og betennelse reduseres. 

 

Anti-aging

LED lysterapi setter huden i en tilstand av reparasjon, noe som fører til en økning i kollagen, elastin og hyaluronsyreproduksjon.

Hydrering økes, forbedrer hudens tekstur, reduserer fine linjer og rynker, og lyser opp hudfargen, slik at huden kan se friskere ut. De synlige effektene av aldring reduseres av det enkle faktum at behandlingen øker kollagen, elastin og hyaluronsyre, som naturlig avtar med alderen.

LED-lysterapi opprettholder også den ungdommelige hudfargen, støtter og reparerer aldrende hud og fremskynder blodsirkulasjonen som nærer behandlingsområdet, noe som ytterligere øker regenereringen. .

 

bestill cromlite her leie cromlite her

BEHANDLINGEN FORKLART

Behandlingen forklart

LED – terapi leverer energi i form av lys dypt inn i kroppen for å energisere og forbedre celleaktiviteten, stimulere foryngelsesprosessen og behandle alle lag i huden når den trenger inn, hydrerer cellene.

Selv de mest betente forholdene kan behandles; forbedringer i akneutsatt hud, for eksempel, kan ses fra den første behandlingen.

Det er ingen bivirkninger eller begrensninger i behandlingen. Viktigst, ingen skade er gjort på huden, behandlingen er helt ikke-invasiv. Selv om resultatene kan være merkbare fra den aller første behandlingen, det er en kumulativ effekt- dvs. jo lengre behandlingsforløpet er, jo bedre (og jo langvarig) resultatene.

Kunder må derfor være tålmodige med LED.

LED er også det perfekte alternativet når tradisjonelle ansiktsbehandlinger ikke er økonomisk levedyktige eller når tiden er begrenset. Når brukt i tillegg til andre ansiktsbehandlinger, vil LED forbedre resultatene av disse behandlingene.

Lysterapi har mange sekundære velværefordeler, inkludert økning av antioksidanter og forbedring av immunforsvaret, stimulering av blodstrømmen og reduksjon av stresshormoner, det betyr at kunder kan lade opp både mentalt og fysisk.

Det er ingen behandlingsgrenser da LED-terapi er ufarlig. Huden forblir mottakelig uansett hvor mange ganger den blir utsatt, selv om en hvileperiode mellom øktene anbefales for å unngå overbelastning av cellene, noe som reduserer effektiviteten av behandlingen.

Et kontinuerlig vanlig program med en behandling i uken vil være til nytte for både huden og kroppen generelt.

LED-lys stimulerer bare friske celler og er trygt å bruke på kunder med kreft. Behandlingen bidrar til økning av den sunnere celleeffektiviteten i kampen mot skadede celler.

LED-terapi stimulerer ikke bare hudceller det fungerer også på lymfesystemet og dreneringen, så bidrar derfor til kvitting av giftestoffer.

fordeler ved led lysterapi

Hydration

Behandler tørr og dehydrert hud ved å øke hyaluronsyre i huden. Behandler dyp og overfladisk hydrering, plumper og reduserer fine linjer og rynker.

Fet hud

Balanserer oljeproduksjonen og mattifiserer.

Tynn, sårbar hud

LED er et fantastisk verktøy for å styrke sårbar hud. Det stimulerer produksjonene av nye og sunne celler og støtter dem til de modnes. 

Fortykket hud

Mens LED i stor grad styrker huden, spesielt skjøre og sårbare hud, bidrar den også til å foredle veldig tykk og fet hud, noe som fører til forbedret tekstur.

Pigmentering

LED fungerer ikke på samme måte som IPL og lasere, som retter seg mot pigmentering ved å bryte den ned og bringe den til overflaten. I stedet beroliger LED melanocyttene og støtter det epidermale laget å produsere sunne celler, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer utseendet av pigmentering. Behandler hudfargen som helhet, forbedrer hudfarge og hudtone. 

Tekstur

Behandlingen bidrar veldig til forbedring av hudens tekstur. Noe av det første som kundene legger merke til er glatthet og mykhet i huden. Vi sier vanligvis at de vil legge merke til forbedringer i huden rundt behandling nr.4, men noen kunder merker forbedringer tidligere, og glatthet er en av dem.

Fine linjer og rynker

Øker hyaluronsyre og kollagenproduksjon, som igjen plumper huden og reduserer utseendet på fine linjer og rynker.

Akne

Angriper og ødelegger bakteriene som forårsaker akne og reduserer betennelse i ufullkommenheter, øker helbredelsesprosessen, og forbedrer den generelle tilstanden til huden. Hudfargen blir friskere og lysere, og hudens tekstur og tone forbedret. 

Røde sprengte kapillærer

Styrker hudens blodkapillærer, noe som fører til forbedret oksygenering og avgiftning av huden. Det er ikke rettet mot årer, men forbedrer utseendet ved å hydrere kapillærer og fortykke det epidermale laget.

Pre – eksponering etter solen

Øker antioksidanter og beskyttende celler, forbereder huden for å håndtere soleksponering.

Rosacea/ Eksem/ Psoriasis

Støtter systemet for å lage sunne celler, samtidig som foringen i blodårene fornyes og nye blodårer dannes for å forbedre hudens utseende.

Allergier (infeksjon)

Det forbedrede lymfesystemet kan hjelpe kroppen med å bekjempe infeksjon, fremskynde helbredelse, utvinning fra sykdom og redusere sjansen for å lide av mindre forkjølelse og virus.

Poser under øynene

Reduserer puffiness ved å redusere betennelse og forbedre lymfesystemet – blodsirkulasjoen kan dobles med LED-bruk, øke drenering og fjerning av giftestoffer.

Arrvev

Kan bryte ned og øke hastigheten på helbredelse i arrvev.

Stress

Senker stresshormoner under behandlingen, inkludert kortisolnivåer.

Energigivende

Stimulerer blodstrømmen rundt hele kroppen, energiserer og nærer hud og organer.

Antioksidanter

Øker antioksidanter i huden (bidrar til å beskytte mot frie radikaler) og for kroppen – bidrar LED til å bekjempe sykdom og forkjølelse.

Forkjølelsessår

Effektiv til å drepe bakterier og infeksjon. Så snart immunforsvaret er lavt og en forkjølelse kommer, kom under lyset for å stimulere det autoimmunforsvaret. 

 

bestill cromlite led lampen leie cromlite led lampen

Andre fordeler med LED-behandling

HUSK AT HUDCELLER TRENGER LYS FOR Å STØTTE LIVET

Lyseffekt på sårhelingsprosessen

Rødt lys penetrerer inn i cellen og øker celleenergien i form av et kjemikalie som kalles adenosin tripfosfat eller ATP for kort. ATP er en energivaluta som hver celle i kroppen vår kan bruke.

Hovedmålet for rødt lys er cellemembranen. Rødt lys aktiverer cellene fra membranen innover og deretter tilbake til membranen (skaper en fotokjemisk reaksjon).

Resultatet er en FOTOAKTIVERT CELLE.

En fotoaktivert celle vil:

Reparere en skadet eller kompromittert celle, enten individuelt eller ved hjelp av andre aktiverte celler.

Forbedre effektiviteten til en celle som har en jobb å gjøre; for eksempel fibroblaster som produserer kollagen, elastin  og proteoglykaner.

Hjelper til å opprette flere celler om nødvendig. Kompromitterte celler vil reagere veldig godt på lysterapi .

Effekten er systemisk, noe som betyr at nærliggende celler vil bli aktivert av sine sunne naboer. En kompromittert celle er 250% mer aktiv når den behandles med lysterapi.

 

Synlig lys: rødt

 • Bølgelengde: 630 nm +/- 10nm 
 • Lysstyrke: 3000-4000 mcd 
 • (MCD = milicandela)

Fordeler for huden

Regenerer hudcellene, øker blodstrømmen og stimulerer helbredelse av sår og arr. Aktiverer celler for kollagensyntese. Virker betennelsesdempende; Krymper forstørrede porer. Gir den mest intensive stimulering- huden blir rød.

Velvære

Aktiviserer og revitaliserer. Gjenoppretter kroppsvarmen. Støtter ved behandling av anemi. Virker mot melankoni.

Fysioterapi

Lindrer muskelsmerter, muskelkramper og revmatiske smerter. Øker lymfedrenasjen.

Synlig lys: blått

 • Bølgelengde: 465nm +/- 10nm
 • Hudpenetrering: ~ 1mm
 • Lysstyrke: 4500-5500mcd

Fordeler for huden

Reduserer bakterier av akne og psoriasis. Effektivt mot hudormer. Beroliger irritasjoner, eksem og utslett. Normaliserer aktiviteten av talgkjertler. Motvirker infeksjoner.

Velvære

Stimulerer: -inspirasjon -motivasjon -konsentrasjont Øker optimisme og kreativitet. Hjelper i sorg. Lindrer og beroliger. Ideell ved hodepine og kvalme.

 

Fysioterapi

Beroliger neuropatiske smerter. Gjenoppretter mental balansen. Lindrer leddsmerter.

Synlig lys: grønt

 • Bølgelengde: 520nm +/- 10nm
 • Hudpenetrering: 0,5 ~ 2 mm
 • Lysstyrke: 7000-8000mcd

Fordeler for huden

Beroliger og gjenoppretter hudens balanse. Effektivt reduserer hyperpigmentering. Reduserer gulaktig hudfarge og solflekker. Ideell for mørke ringer under øynene. Betennelsesdempende egenskaper. Ideelt ved sprengte blodkar og rosacea.

Velvære

Gjenoppretter mental balansen. Hjelper ved savn 
Reduserer:
-smerter og migrene
-stress 
-angst 
-humørsvingninger
-søvnløshet

Fysioterapi

Lindrer:

 • leddsmerter
 • seneskader
 • kroniske smerter

Synlig lys: rødt

 • Bølgelengde: 630 nm +/- 10nm
 • Hudpenetrering 1 ~ 6mm
 • Lysstyrke: 3000-4000 mcd

Fordeler for huden

Tilfører oksygen til cellene. Stimulerer det lymfatiske systemet (mot ødem). Reduserer rødhet og reparerer edderkopp årer. Støtter hudens avgifting og hydrering. Stimulerer cellevekst. Forbedrer hudtone og tekstur. Støtter i helbredelse av solbrent hud. Gunstig for rosacea og eksem.

Velvære

Antidepressive + anti-stress egenskaper. Fremmer åpen sinn og indre ro. Hjelper i overgangsalderen. Stimulerer metabolismen

Fysioterapi

Støtter i styrking av muskler og ledd.

Tekniske spesifikasjoner

MAGENTA

 • LED dioder : blå+ rød

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

Intensiv kombinasjon, ideelt til å reparere
akne-arr og strekkmerker

CYAN

 • LED dioder: blå + grønn

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

CELADON

 • LED dioder: gull + grønn

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

ORANSJE

 • LED dioder: rød + gull

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

GRØNNORANSJE

 • LED dioder: rød + grønn

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

FIOLETT

 • LED dioder: blå + gull

Fordelene består av kombinasjonen av egenskapene til de to valgte lysfargene

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM CROMLITE™ BIO- LED LYSTERAPI

Er Cromlite™ LED-lysterapi trygg for huden?


Ja, det er det. Cromlite™ LED-lysterapi er en varmefri behandling som ikke avgir skadelige UV-bølgelengder og kan derfor ikke skade hudvevet eller skape lysfølsomhet. 

Er Cromlite™ LED-lysterapi trygt for øynene?


Det er ingen bevis for skadelige effekter på øynene forårsaket av LED-dioder som brukes i lamper for lysterapi, men sikkerheten til pasientene er alltid det viktigste for oss, og derfor er vernebrillene definitivt anbefalt under behandlinger med Cromlite™ LED lampen. 

Er Cromlite™ LED-lysterapi egnet for huden min?


Ja, det er det. Alle kan få nytte av Cromlite™ LED-lysbehandling. Den fornyer huden, reduserer aknearr og pigmenter, samt framskynder helbredelse. 

 Gir Cromlite™  Gir Cromlite™ LED-lysterapi effekter på alle hudtyper?

Ja, den gjør det. Behandling med Cromlite™ LED-lys vil gi optimale resultater for alle hudtyper, men ved mørkere hud kan det være nødvendig med lengre 
eksponeringstid for å få samme effekt.

 Gir Cromlite™ LED-lysterapi effekt på alle hudtyper?


Cromlite™ LED fototerapi er en smertefri og ikke-invasiv behandling som fremmer en følelse av avslapning og velvære samtidig som huden forynges. Eksponering for lyset kan øke serotoninnivået som igjen bidrar til reduksjon av stress, uro og hodepine. «Varme»-følelsen skyldes oftest stimulering av blodsirkulasjonen.

Vil Cromlite™ LED-lysterapi stimulere produksjonen av Vitamin D? 

Nei. Produksjon av Vitamin D stimuleres ved eksponering for UV-stråler som omdanner kolesterolen som finnes naturlig i kroppen til vitamin D3. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV-stråling.

Er det fare for lysfølsomme reaksjoner med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Lysfølsomhet betyr en ekstrem følsomhet for UV-stråler fra sol/solarium. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV-stråling, og genererer derfor ikke lysfølsomme reaksjoner.

Er det noen risiko med Cromlite™ LED-lysterapi under behandling med Isotretinoin?


Nei, det er ikke det. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV/IR (infrarød) stråling, og dermed kan brukes til anti-akne behandlinger selv under bruk av Isotretinoin medisiner.

Er det noen begrensninger i hudtilstander som kan behandles med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Hovedsakelig er LED-lysterapi klinisk bevist for behandling av et bredt spekter hudtilstander og de vanligste hudproblemene, inkludert fine linjer, rynker, pigmentering, solskader, dehydrering, forstørrede porer, akne og urenheter, rosacea, eksem og psoriasis. Anbefales også for raskere helbredelse av hudtraumer etter laseroverdose. Det er klinisk bevist at LED-lysterapi er trygg for alle hudtyper, inkludert mørkere hudtone og senstive hudtilstander.

Er det noen risiko for irritasjon eller uforutsette bivirkninger med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Det er ingen risiko for irritasjoner, bivirkninger eller nedetid som kan være assosiert med mer invasive behandlinger. Det har ikke vært rapportert bivirkninger etter tusenvis av kliniske studier.  Ved riktig bruk skader ikke lyset kroppen på noen måte.

Kan jeg sole meg eller gå til solarium etter Cromlite™ LED -lysterapi?

Ja, med mindre du har fått tilpasset behandling der protokollen sier at det ikke er tillatt. Siden Cromlite™ LED -lysterapi ikke skaper lysfølsomhet er det ingen kontraindikasjoner for å få brunfarge fra sol /solarium. Cromlite™ LED-lysterapi er en trygg behandling både før- og etter soleksponering. Faktisk da er det spesielt fordelaktig å styrke huden og reparere skader forårsaket av UV-eksponering.

Kan jeg gå til svømmebasseng eller badstue etter Cromlite™ LED-lysterapi?

Ja, med mindre du har fått tilpasset behandling der protokollen sier at det ikke er tillatt. Det er ingen kontraindikasjoner til svømmebasseng eller badstue etter Cromlite™ LED-lysterapi.

Kan sminke brukes direkte etter behandling med Cromlite™ LED-lampen? 

 Ja, det kan det. Sminke kan brukes etter Cromlite™ LED fototerapi, med mindre det anbefales andre hudpleieprodukter for bruk etter  behandlingen.

Hvor lenge vil resultatene etter Cromlite™ LED-lysterapi vare?

Resultatene kan vare i flere måneder etter en kur med LED-lys. Men, som med enhver hudpleiebehandling, for å sikre varige resultater anbefales det vedlikeholdsbehandlinger.

Hvor fort kan jeg forvente å se resultater med Cromlite™ LED fototerapi? 

Med lysterapi er de synlige effektene umiddelbare, og de er mer spektakulære hvis de kombineres med hudpleiebehandlinger. Etter kun en behandling blir huden veldig hydrert og strålende- rødhet og irritasjoner blir beroliget.

Hvor mange behandlinger trenger jeg med Cromlite™ LED-lysterapi? 

Antall behandlinger kan variere med alder, hudtype og tilstand. Med lysterapi er resultatene kumulative og forbedringen vil fortsette selv etter endt kur. Behandlinger tatt med mindre mellomrom vil oppnå optimale resultater og vedlikeholdsbehandlinger kan også anbefales. Siden lysterapi ikke skader huden, så er det ingen begrensninger for hvor mange behandlinger man kan ha. En individuell behandlingsplan vil bli diskutert under konsultasjonen.

KJØP cromlite leie cromlite