10 farger

RØD | BLÅ | GRØNN | GULL | MAGENTA | FIOLETT | CYAN | CELADON | GRØNN-ORANSJE | ORANSJE

Cromlite™ er en patentert merkevare lampe med lysdioder (LED) som er utviklet for den såkalte fotodynamisk LED-lysterapi . Dette er den nyeste ikke -invasiv teknologi for hudforyngelse i porteføljen til DERMEDICS®.

Cromlite™ er navnet som består av to elementer:

Crom  – fonetisk fra Chromology® teknologi.

Lite – fonetisk fra “light”, som er det viktigste systemet benyttet i denne behandlingen. 

Chromology® er et registrert og patentert varemerke til Beauty International Group med nummer 017393877 ved EUs kontor for åndsverk (EUIPO). Chromology® er navnet til teknologien som er dedikert til fotodynamisk terapi (PDT) for hudpleiebehandlinger med synlig lys av lysdioder (LED) i en lampe kalt Cromlite™.

vitenskapelige fakta

LED-behandlinger er basert på to hovedstimulerende effekter:

 fotodynamiske effekter (PDT)

Fotodynamisk terapi (PDT) er en klinisk bekreftet, minimal invasiv terapeutisk prosedyre som kan utøve en selektiv cytotoksisk aktivitet mot ondartede celler. Prosedyren innebærer administrasjon av et fotosensibiliserende middel etterfulgt av bestråling med en bølgelengde som tilsvarer absorbansbåndet(områdene i spekteret som er absorbert) i det allergiframkallende stoffet.

 fotobiomodulering = modulering og forbedring av cellefunksjonen.

De viktigste komponentene i fotobiomoduleringen inkluderer vekstfaktorproduksjon (dvs. fibroblast vekstfaktor, TGF, PDGF), ekstra cellulær matrise (ECM) produksjon, økt syntese av kollagen og pro-kollagen, forbedring av mikrosirkulasjon, stimulering av makrofager og lymfocytter og spredning av fibroblaster. Hovedsakelig kan dette sammenlignes med biostimulering gitt av:

  • kalde lasere – en form for lysterapi som utløser biokjemiske endringer i celler
  • eller ikke-ablative lasere som virker ved å varme opp målrettet vev uten å ødelegge det.

når skal den brukes?

LED-lys kan brukes som forberedende behandling, som hovedbehandling (enkeltstående teknologi i behandling)  eller som etterbehandling (avhengig av behandlingstype og protokoll).

Utmerket i kombinasjon med følgende behandlinger: microneedling, kjemisk peeling, anti-age og lifting, anti-akne, plasmapenn, rosacea, BB GLOW~GLASS SKIN (Dermedics) osv.

forventede resultater

Effekten av LED-behandling innebærer hudforyngelse (reduksjon av rynker; forbedring av hudtekstur, hudtone, fasthet og glatthet til huden), reduksjon av sår og arr, behandlinger mot akne og cellulitter. I tillegg har LED en mye tryggere behandlingsprofil enn ablative metoder som for eksempel noen aggressive kjemiske peelinger og laserbehandlinger.

 

Cromlite™ fotodynamisk terapi: Chromology® – Fordeler

Fire hovedkilder til lysterapi: rød, blå, grønn, gull

  • Ingen UVA/UVB, ultrafiolett, infrarød stråling
  • Meget effektiv enkeltståene og som støtte under hudpleiebehandlinger med andre  hudpleieprodukter
  •  Intensiv penetrering, stort behandlingsområde og kort behandlingstid
  •  Ikke-invasiv, det er ingen nedetid og ingen skade i hudcellene
  •  Passer for alle hudtyper i alle aldersgrupper     
  •  Brukervennlig operativsystem
  •  Rimelige kostnader per behandling

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM CROMLITE™ LED-LYSTERAPI

Er Cromlite™ LED-lysterapi trygg for huden?

– Ja, det er det. Cromlite™ LED-lysterapi er en varmefri behandling som ikke avgir skadelige UV-bølgelengder og kan derfor ikke skade hudvevet eller forårsake lysfølsomhet.

 

Er Cromlite™ LED-lysterapi trygg for øynene?

Det er ingen bevis for skadelige effekter på øynene forårsaket av LED-dioder som brukes i lamper for lysterapi, men sikkerheten til pasientene er alltid det viktigste for DERMEDICS®, og derfor er vernebrillene definitivt anbefalt under behandlinger med Cromlite™ LED lampen.

 

 Er Cromlite™ LED-lysterapi egnet for huden min?

– Ja, det er det. Alle kan få nytte av Cromlite™ LED-lysbehandling. Den fornyer hud, reduserer akne arr og pigmenter,samt framskynder helbredelsen. Den hjelper skadede eller syke hudceller til å gå tilbake til optimal tilstand og helse.

 

  Gir Cromlite™ LED-lysterapi effekter på alle hudtyper?

Ja, den gjør det. Behandling med Cromlite™ LED-lys vil gi optimale resultater for alle hudtyper, men ved mørkere hud kan det være nødvendig med lengre eksponeringstid for å få samme effektivitetsnivå.

 

Hvordan føles Cromlite™ LED-lysterapi?

Cromlite™ LED Fototerapi er en ikke-invasiv og smertefri behandling som fremmer en følelse av avslapning og velvære samtidig som huden forynges. Eksponering for lyset kan øke serotoninnivået som igjen bidrar til reduksjon av stress, uro og hodepine.  «Varme»-følelsen skyldes oftest stimulering av blodsirkulasjonen.

 

Vil Cromlite™ LED-lysterapi gi meg en brunfarge?

Nei. Cromlite™ LED-lystarapi avgir ikke UV-stråler som stimulerer produksjon av melanin i huden som gir den «solbrune» effekten. LED-terapi stimulerer imidlertid hydrering og blodsirkulasjon og vil umiddelbart gi huden en sunn og strålende glød.

 

 Vil Cromlite™ LED-lysterapi stimulere produksjonen av Vitamin D?

Nei. Produksjon av Vitamin D stimuleres ved eksponering for UV-stråler som omdanner kolesterolen som finnes naturlig i kroppen til vitamin D3. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV-stråling.

 

Er det fare for lysfølsomme reaksjoner med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Lysfølsomhet betyr en ekstrem følsomhet for UV-stråler fra sol/solarium. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV-stråling, og genererer derfor ikke lysfølsomme reaksjoner.

 

 Er det noen risiko med Cromlite™ LED-lysterapi under behandling med         Isotretinoin?

Nei, det er ikke det. Cromlite™ LED-lysterapi avgir ikke UV/IR (infrarød) stråling, og dermed kan brukes til anti-akne behandlinger selv under bruk av Isotretinoin medisiner.

 

 Er det noen begrensninger i hudtilstand som kan behandles med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Hovedsakelig er LED-lysterapi klinisk bevist for behandling av et bredt spekter hudtilstander og de vanligste hudproblemene, inkludert fine linjer, rynker, pigmentering, solskader, dehydrering, forstørrede porer, akne og urenheter, rosacea, eksem og psoriasis. Anbefales også for raskere helbredelse av hudtraumer etter laseroverdoser. Det er klinisk bevist at LED-lysterapi er trygg for alle hudtyper, inkludert mørkere hudtone og senstive hudtilstander.

 

Er det noen risiko for irritasjon eller uforutsette bivirkninger med Cromlite™ LED-lysterapi?

Nei, det er ikke det. Det er ingen risiko for irritasjoner, bivirkninger eller nedetid som kan være assosiert med mer invasive prosedyrer. Det har ikke vært rapportert bivirkninger etter tusenvis av kliniske studier i verden, og ved riktig bruk skader den ikke kroppen på noen måte.

 

 Kan jeg sole meg eller gå til solarium etter Cromlite™ LED -lysterapi?

Ja, med mindre du har fått en tilpasset behandling der protokollen sier at det ikke er tillatt.

Siden Cromlite™ LED -lysterapi ikke skaper lysfølsomhet er det ingen kontraindikasjoner for å få brunfarge fra sol / solarium. Cromlite™ LED-lysterapi er en trygg behandling både før- og etter soleksponering. Faktisk er det da spesielt fordelaktig  å styrke huden og reparere skader forårsaket av UV-eksponering.

 

Kan jeg gå til svømmebasseng eller badstue etter Cromlite™ LED-lysterapi?

Ja, med mindre du har fått en tilpasset behandling der protokollen sier at det ikke er tillatt.

Det er ingen kontraindikasjoner til svømmebasseng eller badstue etter Cromlite™ LED-lysterapi.

 

 Kan sminke brukes direkte etter behandling med Cromlite™ LED-lampen?

– Ja, det kan det. Sminke kan brukes etter Cromlite™ LED fototerapi, med mindre det anbefales andre hudpleieprodukter for bruk etter (hudterapeuten vil gi deg den beste kunnskapen om hudpleierutinene med produkter fra DERMEDICS® etter hver behandling).

 

 Hvor lenge vil resultatene etter Cromlite™ LED-lysterapi vare?

Resultatene kan vare i flere måneder etter en kur med LED-lys. Men, som med enhver hudpleiebehandling, vedlikehold behandlinger anbefales for å sikre varige resultater.

 

Hvor fort kan jeg forvente å se resultater med Cromlite™ LED fototerapi?

Med lysterapi er de synlige effektene umiddelbare, og de er mer spektakulære hvis de kombineres med kosmetiske protokoller. Etter bare en behandling er huden utrolig hydrert, strålende- rødhet og irritasjoner er beroliget.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg med Cromlite™ LED-lysterapi?

Antall behandlinger kan variere med alder, hudtype og tilstand. Med lysterapi er resultatene kumulative og forbedringen vil fortsette selv etter endt behandling.

Behandlinger tatt med mindre mellomrom vil oppnå optimale resultater og vedlikeholdsbehandlinger kan også anbefales. Siden lysterapi ikke skader huden, så er det ingen begrensninger for hvor mange behandlinger man kan ha. En individuell behandlingsplan vil bli diskutert under konsultasjonen.

 

 

KONTAKT OSS

FØLG OSS PÅ INSTRAGRAM

Instagram did not return a 200.

produkt kategorier

siste innlegg