HVORDAN BYGGE OPP SALGSKULTUR I

SPA, SALONGER OG KLINIKKER

og øke omsetningen uten påtrengende salgsteknikker

HVORDAN BYGGE OPP SALGSKULTUR I DIN SPA ELLER KLINIKK?

Det å øke produktsalget, ikke alltid en enkel prosess. Mulighetene her har fortsatt uoppfylt potensiale. Dette kurset er spesielt utviklet for å gi spa-ledere og klinikkeiere de essensielle verktøyene for å BYGGE OPP EN INSPIRERENDE SALGSKULTUR I SPAET.
 
Det er mange komponenter å optimalisere for kundeopplevelsen før du kan vurdere å trene teamet ditt i produktlære og salgsteknikker.
 
Du må først utvikle klinikkens «salgskultur»:
Hvordan inspirerer den kundene til å kjøpe produkter fra dere?
 
 

 Omsetningstallene illustrerer også den vellykkede mestringen av kundeopplevelsen fra begynnelse til slutt, og involverer alle menneskelige og logistiske komponenter i bedriften.

 
Covid-19-krisen fremhevet på en potent måte viktigheten av å ha en   konsekvent produktsalg. I denne utfordrende konteksten har detaljhandel vært et konkret verktøy for å opprettholde inntekter og sikre bærekraft og overlevelse for mange bedrifter i vår bransje. Klinikker som før nedstengningene hadde utviklet en konsistent og sterk     detaljhandelsvirksomhet, klarte å klare seg bedre. Nå, mer enn noen gang,
ER PRODUKTSALG EN GRUNNLEGGENDE SØYLE FOR SPA OG KLINIKKER.
 Det kan ikke overses lenger.

#produktsalgSUksESS

  Vi introduserer BONUS kurset

 

hvordan bygge opp salgskultur

Det essensielle kurset for spa- ledere og klinikkeiere for å lære nøkkelen til å bygge opp
en INSPIRERENDE SALGSKULTUR i spaet,
for å ØKE PRODUKTSALGET OG LØNNSOMHETEN!

 

«Flotte ideer og gullverd informasjon. Øyeåpnende.»

Vurdert med 5 stjerner!

-Rosio R.

«Før dette kurset tenkte jeg at løsningen var å finne de produktene og merkene som skulle bare selges av seg selv nesten.

Men slike FANT JEG IKKE…

Etter dette kurset kan jeg anbefale og SELGE ALT som er i samsvar med kundens reelle ønsker og behov.

UANSETT MERKE!»

hva vil du lære:

 

Kurset «HVORDAN BYGGE OPP SALGSKULTUR» gir dere nøklene til å:

  • Forstå viktigheten og fordelene ved produktsalg
  • Identifisere dine tapte muligheter for salg i klinikken
  • Kjenn til verktøyene for å bygge opp en salgskultur i spaet og ØKE LØNNSOMHETEN!
jeg vil melde meg på
jeg vil melde meg på!
les mer om hvordan lykkes med produktsalg

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvem er dette kurset for?

Dette kurset ble først og fremst laget for hudpleiere og spa-terapeuter, samt spa-ledere, daglig ledere og eiere for å trene teamet deres i vellykket salv av hudpleie produkter.

The C.A.R.E. metoden lærer deg den trinnvise mestringen av kundeopplevelsen.

Dette er en metode utviklet i årevis i behandlingsrommet med påviste resultater for å inspirere kunder til å kjøpe fra deg.
 
Enda viktigere, dette er en metode tilpasset hudpleiere og terapeuter, fordi de vanlige kalde salgsteknikkene ikke faller i smak hos oss.
 
Du vil være i stand til å øke produktsalget, mens du forblir ekte og autentisk, og du vil lære hvordan:
  1. Å skape en ekte forbindelse
  2. Å analysere kundens ønsker og behov
  3. Anbefale en tilpasset hudpleierutine
  4. Skape en langvarig kunderelasjon

C.A.R.E. metoden er organisert i fire nøkkelseksjoner for å oppnå resultater og forstå at hver kunde er et unikt menneske med unike hudproblemer, livsstil og forventninger. C.A.R.E. er konsekvent, logisk og enkel å bruke i spaet og klinikken for å støtte din suksess. Metoden skaper en tilfredsstillende anbefalingsopplevelse, hvor både terapeut og kunde føler seg ivaretatt og komfortabelt.

Det er et self-paced nettkurs, hvor du bestemmer når du starter og når du er ferdig. Du kan gå i ditt eget tempo, se gjennom favorittleksjonene dine og gå tilbake til dem når du vil.

Du vil ha ubegrenset livslang tilgang til kursene. Du vil kunne logge på kontoen din når du trenger å friske opp hukommelsen på metodene jeg lærer opp i. (Og du vil være den første som får vite når det er oppdateringer!)

Hvis du trenger ekstra hjelp med 1:1 coaching, ta gjerne kontakt med oss og vi kan tilby deg flere gunstige coaching pakker med Alice som coach. 

Vi anbefaler at du fullfører begge kursene først.

Om Alice – coach og kursutvikleren

Alice har vært i SPA-industrien i 15 år nå og er utdannet som autorisert hudterapeut og massasjeterapeut. Alice er opprinnelig fra Frankrike, hvor hun også har også oppnådd sine kvalifikasjoner.

Hun har reist verden rundt for å utvide spa- og velværeerrfaringen sin før hun slo seg ned i Miami, Florida de siste åtte årene.

Alice er anerkjent i bransjen som en erfaren produktlærer , spa – trener, og er en forfatter som tilbyr høy ekspertise i utvikling av strategier for høyere fortjeneste i SPA, salonger og klinikker. Hennes traininger består også av teknikker og strategier som hun selv har brukt og lyktes i sine stillinger som hudterapeut og spa- og retail trainer for merker som L’Occitane en Provence, Shiseido, Sisley, Sothys.

Hun har i tillegg jobbet som trenings- og detaljhandelssjef på en luksus SPA i Miami, Florida, hvor hun har oppnådd veldig høye resultater med coaching av teamet.

Ta kontakt med oss om du ønsker skreddersydd strategisk handlingsplan for å ØKE PRODUKTSALGET OG INNTEKTENE DINE.
 
*Vi anbefaler at du fullfører begge kursene først. 
 
jeg vil melde meg på kurset først